Vi er gode til at fejre i Wallmans!

Skal du fejre en fødselsdag, en bryllupsdag, et jubilæum, en nyudklækket student eller konfirmand, Valentines Day, eller noget helt helt andet, så gør det i Wallmans!

Her har vi altid de særlige mærkedage og lejligheder i højsædet, og vi garanterer en totaloplevelse, som huskes lidt længere. Husk altid at gøre opmærksom på jeres særlige mærkedag, når du bestiller jeres billetter. Så er der nemlig mulighed for at hovedpersonen bliver hyldet med sit navn på vores storskærm og måske også med lidt ekstra opmærksomhed under vores Celebration-nummer!

Læs mere om dette års celebration-nummer i showet ENTOURAGE her.

Celebrationpakke

Er I minimum 6 personer, og skal jeres aften have et ekstra skud af forkælelse og godt humør, så bestil Wallmans Celebrationpakke til 120 kr. per person. Pakken er skræddersyet til særlige lejligheder og indeholder:

  • Velkomstdrinks i foyeren inden middag og show
  • Festlige flag på bordet inde i salen
  • Wallmans egne fyldte chokolader
  • En særlig Wallmans gave til aftenens hovedperson

Celebrationpakken bestilles, når du booker jeres billetter hos Wallmans Customer Care på 33 16 37 00.

Nyhed! Fri til din elskede i Wallmans

Du har nu en unik mulighed for at fri til din kæreste her i Wallmans magiske og storslåede rammer. Du skal blot sørge for at fri og få et overbevisende ”JA!”  fra din elskede, så drysser vi lidt overraskelser og romantik ud over jeres særlige aften. Det bliver med garanti både uforglemmeligt og festligt! Kontakt vores søde Customer Care-piger og hør nærmere på 3316 3700.

Ankom i privat limousine

I Wallmans begynder oplevelsen i indgangen, men hvis I gerne vil have en oplevelse allerede på vej til Wallmans, så kan I leje jeres helt egen limousine. Chaufføren henter jer og bringer jer hele vejen til Wallmans, mens I nyder en flaske kølig Asti på vejen. Der er plads til 8 personer i limousinen.

  • Pris: 1800 kr. for leje af limousine i 1 time
  • I får en 1 flaske kølig Asti uden beregning, som I kan nyde under turen
  • Bestil jeres limousine hos Celebrity Limousine Service på 2987 2020

Afhentningsadressen skal ligge inden for området Helsingør til Hillerød over Roskilde til Køge og hele Storkøbenhavn. Ligger jeres adresse uden for dette område, så kontakt Celebrity Limousine Service for pris. Læs mere her.

Invitation til Wallmans

Invitér din familie og dine venner med til en helt særlig aften med show, 4-retters middag og natklub. Her kan du downloade en flot personlig invitation, som du enten kan printe eller vedhæfte i en mail til de udvalgte.

Del din oplevelse og hent invitationen her:

Bemærk! Invitationen til ENTOURAGE er gældende fra september 2017 til juni 2018.