Fest i Wallmans! Vi er gode til at fejre

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum eller noget helt andet? Så lad os fejre det sammen i Wallmans! Vi er eksperter i at fejre, og hver eneste aften gør vi noget ekstra ud af hylde og fremhæve livets store og små begivenheder.

Ekstra opmærksomhed og hyldest på storskærm

Husk altid at gøre opmærksom på jeres særlige mærkedag, når du bestiller jeres billetter. Så er der nemlig mulighed for at hovedpersonen bliver hyldet med sit navn på storskærm og måske også med lidt ekstra opmærksomhed under vores Celebration-nummer.

Læs mere om dette års celebration-nummer i showet ENTOURAGE her.

Celebrationpakke

Er I minimum 6 personer og skal jeres aften have et ekstra skud af forkælelse og godt humør, så bestil Wallmans Celebrationpakke til 120 kr. per person. Pakken er skræddersyet til særlige lejligheder og indeholder:

  • Velkomstdrinks i foyeren inden middag og show
  • Festlige flag på bordet inde i salen
  • Wallmans egne fyldte chokolader
  • En særlig Wallmans gave til aftenens hovedperson

Book årets fest allerede i dag

Ønsker du at fejre en du holder i Wallmans, så book billetter på telefon 33 16 37 00, e-mail wecare@wallmans.com eller online via Ticketmaster. Celebrationspakker kan bestilles samtidig med booking af billetter hos Customer Care.

Showet ENTOURAGE spiller torsdag – lørdag fra 1. september 2017 til midten af juni 2018. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger. Se priser og salsplan her.

En personlig invitation

I Wallmans elsker vi at gøre noget ud at vores gæsters store og små begivenheder. Her har du mulighed for at downloade en flot og personlig invitation til den person, som du enten kan printe eller vedhæfte i en mail til den person, du gerne vil forkæle med en sjov og uforglemmelig fest.

Del din oplevelse og hent invitationen her: Invitation til showet ENTOURAGE. Bemærk! Invitationen til ENTOURAGE er gældende fra september 2017 til juni 2018.

Ankom i privat limousine

Hvis du og dit selskab gerne vil gøre lidt ekstra ud af festen og helt oplevelsen allerede på vej til Wallmans, så kan I leje jeres helt egen limousine. Chaufføren henter jer og bringer jer hele vejen til Københavns smukkeste bygning, mens I nyder en flaske kølig Asti på vejen. Der er plads til 8 personer i limousinen:

  • Pris: 1800 kr. for leje af limousine i 1 time
  • I får en 1 flaske kølig Asti uden beregning, som I kan nyde under turen
  • Bestil jeres limousine hos Celebrity Limousine Service på 29 87 20 20

Afhentningsadressen skal ligge inden for området Helsingør til Hillerød over Roskilde til Køge og hele Storkøbenhavn. Ligger jeres adresse uden for dette område, så kontakt Celebrity Limousine Service for pris. Læs mere her hos Celebrity Limousine Service.