Julefrokost i Cirkusbygningen

Cirkusbygningen byder traditionen tro inden for til årets hyggeligste julefrokost. Forkæl familien, vennerne eller kollegerne og invitér dem med til julefest i Wallmans! Vi byder på en totaloplevelse med 4-retters julemenu, storslået show med et twist af jul & Københavns største natklub.

I Cirkusbygningen har vi de perfekte rammer til jeres julearrangement. Uanset om det gælder firmajulefrokost eller familiejulefrokost. Når I holder julefrokost hos os, har I to forskellige muligheder:

Julefrokost med Wallmans Dinnershow

I Cirkussalen kan I opleve Wallmans Dinnershow og se et storslået show med et twist af jul:

  • Oplev Cirkussalens smukke og storslåede rammer med plads til 1000 gæster
  • Udsøgt 4-retters julemiddag
  • Et show med storslåede musikalske fortolkninger, forførende dans, underholdende akrobatik og fascinerende cirkusartisteri.

Læs mere om julefrokost i Wallmans

Jul

Julefrokost med Stine & Martin

I Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge har I mulighed for at få fornøjelse af makkerparret Stine & Martin:

  • Oplev den hyggelige og intime stemning i Buddha Lounge med plads til 150 gæster
  • Udsøgt 4-retters middag julemiddag inkl. drikkevarer ad libitum
  • Stine & Martin leverer energifyldt underholdning med en blanding af cabaret, revy og musikalsk satire. Sjov og dansk humor, når det er bedst.

Læs mere om julefrokost i Buddha Lounge

Julefrokost

4-retters udsøgt julemiddag

I Cirkusbygningen vil I få serveret en udsøgt 4-retters middag. Find vores menukort her.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af gode vine, specialøl og lækre cocktails, som selvfølgelig hører til en god julefrokost. Se vores udvalg af vine her.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans julemenu til julefrokosten.

elite-smiley

Book billetter til julefrokosten allerede i dag

Hold årets julefrokost i Cirkusbygningen i hjertet af København og få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med dem du holder af. Vi oplever hvert år stor efterspørgsel på fredage og lørdage i november og december, så vent ikke for længe med at købe billetter til julefrokosten. Kontakt os på telefon 3316 3700 allerede nu, send en e-mail til wecare@wallmans.com eller bestil online på Ticketmaster.dk.

Glæd jer til en aften med udsøgt 4-retters middag, storslået underholdning og masser af julestemning.

Vi ses til årets fedeste julefrokost!