Den perfekte julefest 2017

Forkæl kollegerne, familien eller vennerne med årets julefest i Wallmans! Vi byder på en totaloplevelse uden sidestykke med 4-retters julemenu, storslået show med et twist af jul & Københavns største natklub.

Billetter til julen 2017: Kontakt os på 3316 3700 allerede nu og sikr jer pladser til årets julefrokost!  

Vi oplever hvert år stor efterspørgsel på fredage og lørdage i november og december, så vent ikke for længe med at sikre jer jeres pladser!

KLIK HER FOR AT SE PRISER FOR JULEN 2017

Julen begynder hos Wallmans…

…og oplevelsen begynder i indgangen. Udenfor bliver I budt velkommen af juletonerne fra vores 3 mandlige sangere, og inde i foyeren er der underholdning omkring pianoet.

Nyd en udsøgt 4-retters julemiddag, mens I bliver underholdt fra alle ender og kanter af salen. Oplev både sang, dans, komik og himmelsvævende cirkusartisteri i ægte storslået Las Vegas-stil. Vores traditionelle Wallmans-julenummer sikrer, at julestemningen når helt nye højder!

Op til 1000 gæster, 7 plateauer, 1225 m2, 18 meter til loftet – og alligevel helt intime og nære rammer for dig og dit selskab med rig mulighed for hyggesnak og samvær.

Efter artisternes store finale kl. 23.00 eksploderer festen i Københavns største natklub!

Julerock
_93Y2462
Velkomst på taget
_93Y1706

KLIK HER FOR AT SE PRISER FOR JULEN 2017

Menu- og vinkort

Jul 2017 – en smagsoplevelse ud over det sædvanlige

Det er altid en stor oplevelse at besøge Wallmans, og det gælder også maden og vinen! Vælg mellem 4 udsøgte menuer, og få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Hertil tilbyder vi et bredt udvalg af udsøgte vine, specialøl samt lækre drinks.
Vores tjenere og serverende artister sørger for, at du og dit selskab bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans menu.

Er I et større selskab på 10 personer eller flere, så anbefaler vi at forudbestille lidt drikkevarer (senest 1 uge før show), som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Menuen kommer snarest

elite-smiley

Hos Wallmans er alle priser til JUL 2017 både inklusiv moms og:

  • 4-retters Wallmans-julemenu/vegetar-menu
  • Storslået Dinnershow med et ekstra julenummer
  • Gratis garderobe
  • Adgang til Københavns største natklub

Se filmen og mærk stemningen