ENTOURAGE – NYT SHOW fra 1. september

Rock og store, savnede stjerner

Årets show, ENTOURAGE, åbnes med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse! Herefter følger det ene spektakulære shownummer efter det andet som perler på en snor. I et hyldestnummer ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie.

Fra Moulin Rouge til H.C. Andersen

Senere tager vi en tur til det forførende Moulin Rouge, hvor du overvældes af glitrende kostumer og overdådig scenografi. Du kan også glæde dig til at blive draget ind i H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

Spektakulær akrobatik og cirkusartisteri

Fantastisk og til tider helt ubegribelig akrobatik og cirkusartisteri er der heller ikke sparet på! Glæd dig bl.a. til et gensyn med den populære Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke, smidighed og intense samspil langt oppe under Cirkussalens magiske kuppel.

Tid til at fejre

Som vi alle ved er Wallmans stedet, hvor vi fejrer livets særlige øjeblikke – store som små. Selvfølgelig har vi også i år dedikeret et shownummer til netop at fejre jeres mærkedage, – og i år vil endnu flere gæster få lov at nyde et øjeblik i spotlightet. Glæd dig til en god portion humor, kærlighed og fest.

Finale med ”the queen of pop”!

Når alle er fejret, desserten er spist og stemningen er på sit højeste, eksploderer festen i showets finale, hvor hovedpersonen er ingen mindre end ”the queen of Pop”: Madonna. Lad dig rive med på en musikalsk og visuel rejse gennem dronningens farverige og spektakulære historie. Og forsøg ikke at sidde stille, men bare ”Express yourself”!

ENTOURAGE et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

Showet spiller torsdag – lørdag fra 1. september 2017 til midten af juni 2018.

Se vores showkalender her

Se vores muligheder for firmaer og grupper +10 her

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Priser og bestilling

Se priser og salsplan her.

Bestil dine billetter via telefon 3316 3700, e-mail wecare@wallmans.com eller online via Ticketmaster.

Menuer

Se sæsonens 4 lækre menuer LIGE HER.

Program

Kl. 17.30 – Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren.

Kl. 18.00 – Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes og du og dit selskab vil blive anvist et bord

Kl. 18.30 – Dinnershow. Den 4-retters menu serveres og nydes under og mellem shownumrene.

Kl. 22.40 – Natklub starter for Wallmans’ Dinnershow-gæster
(Natklubbens døre åbnes for andre gæster kl. 23:30)

N.B. I juleperioden i nov.-dec. slutter showet kl. 23:00, og natklubben åbner for udefrakommende gæster kl. 00.00.

Hvad får du i Wallmans?

Oplevelsen starter i indgangen

Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans, og de har alle ladet sig underholde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på. Oplevelsen starter allerede ved indgangen, – artisterne og den magiske atmosfære venter lige på den anden side af døren.

Middag og storslået show

I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer med udsøgt mad og et show, som både får dig til at grine, forbløffes og holde vejret i spænding!

Små pauser og artister i suppen

Imellem hvert shownummer er der en pause, så du og dit selskab får tid til at nyde alle indtrykkene og ikke mindst hinandens selskab. Men pas på, at du ikke får en artist i suppen! I Wallmans er der ikke kun underholdning på scenen, men fra alle ender og kanter af Cirkussalen. Når artisterne ikke synger fra scenen eller svinger sig i lysekronerne, står én af dem måske ved jeres bord og spørger, om der er noget I ønsker. I kommer med andre ord helt tæt på oplevelsen og bliver selv en del af den!

Festen fortsætter i natklubben

Showet kulminerer i en kæmpe finale, som er den perfekte overgang til festen i natklubben, hvor I kan danse og nyde lækre cocktails. Fredag og lørdage er der DJ og unikt nightshow med artister – læs mere her.

Din aften hos Wallmans – skridt for skridt

Et besøg hos Wallmans er en totaloplevelse fra start til slut – lige fra det øjeblik I ankommer til sang og underholdning, til festen slutter efter mange timers dans i Københavns største natklub!

Sådan ser en aften hos os ud:

  • 17:30Dørene åbner. Underholdning og velkomst i foyer og bar

  • 17:35Vores 3 mandlige sangere byder velkommen

  • 18:00Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

  • 18:30 - 22:40Dinnershow. Den 4-retters menu serveres og nydes under og mellem shownumrene.

  • 22:30Natklub med DJ