Nytår i Cirkusbygningen

Cirkusbygningen inviterer til et brag af en nytårsaften. Saml familien, vennerne eller kollegerne og tag dem med til årets festligste nytårsfest i Wallmans! Oplev et spektakulært show, en udsøgt 5-retters nytårsmenu &  slut aftenen af i Københavns største natklub THE STAGE.

I Cirkusbygningen har vi de perfekte rammer til jeres nytårsfest uanset, om det skal fejres med kolleger, venner eller familie. Når I holder nytårsfest hos os, har I to forskellige muligheder:

NYTÅRSFEST MED WALLMANS DINNERSHOW

I Cirkussalen kan I opleve Wallmans Dinnershow, se et spektakulært show og slutte festen af i Københavns største natklub THE STAGE:

  • Oplev Cirkussalens smukke og storslåede rammer med plads til 1000 gæster
  • Udsøgt 5-retters nytårsmiddag
  • Et show med storslåede musikalske fortolkninger, forførende dans, underholdende akrobatik og fascinerende cirkusartisteri.

Læs mere om Nytårsfest i Wallmans

Nytår

NYTÅRSFEST MED STINE & MARTIN

I Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge har I mulighed for at få fornøjelse af makkerparret Stine & Martin:

  • Oplev den hyggelige og intime stemning i Buddha Lounge med plads til 150 gæster
  • Udsøgt 5-retters middag nytårsmiddag inkl. drikkevarer ad libitum
  • Stine & Martin leverer energifyldt underholdning med en blanding af cabaret, revy og musikalsk satire. Sjov og dansk humor, når det er bedst.

Læs mere om Nytårsfest i Buddha Lounge

Stine & Martin

5-retters udsøgt nytårsmiddag

I Cirkusbygningen vil I få serveret en udsøgt 5-retters middag. Vi tilbyder også et bredt udvalg af gode vine, specialøl og lækre cocktails, som selvfølgelig hører til en god julefrokost.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans nyårsmenu.

elite-smiley

Book billetter til jeres nytårsfest allerede i dag

Hold årets nytårsfest i Cirkusbygningen i hjertet af København og få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med dem du holder af. Vi oplever hvert år stor efterspørgsel på vores nytårsfest, så vent ikke for længe med at købe billetter.

Kontakt os på telefon 3316 3700 allerede nu eller send en e-mail til wecare@wallmans.com.

Glæd jer til en aften med udsøgt 5-retters middag, storslået underholdning og masser af festfyrværkeri.

Vi ses til årets fedeste nytårsfest!