Firmafest i Cirkusbygningen

Hold jeres næste firmafest i hjertet af København og få en uforglemmelig oplevelse sammen med kollegerne. I Cirkusbygningen kan I nyde hinandens gode selskab, den lækre mad og lade jer underholde af vores storslåede Wallmans Dinnershow, som både får jer til at grine, overvældes og holde vejret i spænding.

Vores show ENTOURAGE er et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

En hel aften med forkælelse:

  • Perfekte rammer til et socialt arrangement
  • 4-retters middag, storslået show og natklub – alt under ét tag!
  • Central beliggenhed i hjertet af København

Få de perfekte rammer til jeres firmafest

Cirkusbygningen er et unikt venue med et væld af unikke muligheder. Uanset om jeres selskab er på 25 eller 1000 personer, så har I mulighed for at holde jeres arrangement hos os. I Cirkusbygningen under den magiske kuppel findes den store Cirkussal, hvor der er plads til helt dit selskab. Det er et imponerende lokale, der vil overvælde jer med storhed, moderne teknologi og ikke mindst historiens vingesus.

I har I flere forskellige muligheder for at holde jeres firmafest:

  • Oplev Wallmans Dinnershow sammen med andre gæster torsdag, fredag eller lørdag. Her kan I for alvor mærke den magiske stemning i Cirkussalen, der kommer til udtryk, når salen fyldes med festglade mennesker. Læs mere om Wallmans Dinnershow her.
  • Hvis dit selskab tæller mere end 200 personer, så har I mulighed for helt eksklusivt at leje Cirkusbygningen til jeres eget arrangement eller event. Her kan I skræddersy aftenen med jeres egen underholdning og kombinere den med hele eller udvalgte numre fra Wallmans Dinnershow. Læs mere om mulighederne her.

Nyhed! Ny scene – ny og større oplevelse

Vi har fået en ny, storslået scene med 3 store LED-skærme, der giver et helt ubeskriveligt 180 graders synsfelt i Cirkussalen. I vil blive fuldstændig omsluttet af indtrykkene fra showet, og hele oplevelsen bliver langt stærkere og mere overvældende.

Book årets firmafest allerede i dag

I Cirkusbygningens magiske univers bliver ethvert arrangement enestående. Kontakt os på 3316 3700 eller send os en e-mail på wecare@wallmans.com for at høre mere om jeres muligheder for firmafest i København. Vi siger ikke, at alt kan lade sig gøre – men det er tæt på – og vi vil gå langt for at gøre jeres fest til en sjov og uforglemmelig en af slagsen.

God fornøjelse – og velkommen i Cirkusbygningen!

Sådan kunne jeres firmafest se ud

Velkomst

En firmafest i Cirkusbygningen starter allerede i indgangen, hvor der er mulighed for byde alle medarbejdere velkommen i de smukke og historiske omgivelser. Efter velkomsten i foyeren kan I nyde et glas champagne i Cirkusbaren, inden gæsterne skal samles til den store fest i vores fantastiske Cirkussal.

4-retters middag og storslået show

Om aftenen får I serveret en udsøgt 4-retters middag, og I har mulighed for at vælge mellem vores mange lækre vine. Glæd jer til at blive taget med på en magisk rejse, hvor enestående musikalske fortolkninger, forførende dans, underholdende artisteri og fascinerende akrobatik fylder aftenen og Cirkussalen. Imellem hvert shownummer er der en pause, så I kan få tid til at tale sammen og nyde hinandens selskab.

Hvis der er én (eller flere) i selskabet, som har fødselsdag eller jubilæum, så har I en enestående mulighed for at få vedkommende fejret under vores særlige Celebration-nummer. Læs mere om showet her.

Natklubben med Københavns fedeste dansegulv

Showet kulminerer i en bragende finale, som er den perfekte overgang til festen i Københavns største og fedeste natklub. Her kan alle medarbejdere feste og danse hele natten samt nyde lækre cocktails i baren. Holder I jeres personalefest fredag eller lørdag, så er der DJ og unikt nightshow med artister. Læs mere om natklubben THE STAGE her.