FLASHBACK – Frem til 17. juni

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag!

I 1886 åbnede den magiske Cirkusbygning dørene for første gang. Siden har vores smukke kuppelformede bygning været hjemsted for glæde og underholdning. I år fejrer vi Cirkusbygningens 130 års fødselsdag med showet FLASHBACK, hvor der skruet op for hele paletten for at give jer den perfekte aften ude.

I løbet af fire timer vil I blive mødt af en sand strøm af indtryk, hvor der spilles på alle tangenter og kræses for samtlige sanser. Nyd showets storartede musikalske oplevelser, den imponerende cirkusakrobatik, underholdende artisteri og ikke mindst det overdådige sceneshow, hvis lige kun findes i det farverige Las Vegas.

Showets åbningsnummer er en hyldest til Cirkusbygningen og de optrædende, som har haft deres gang her i over hundrede år, nemlig cirkusartisterne. Ni internationale shownumre byder på musikalske stilarter som latin, country, pop, rock og funk. Puds cowboystøvlerne, så du kan stampe rytmen til Shania Twain, Rascal Flatts og LeAnn Rimes. Syng med og dans natten væk til de store hits fra stjerner som Bruno Mars, Ricky Martin og Jennifer Lopez.

Der bliver mange nye stjerneskud på scenen i år, og én vi især glæder os til at præsentere, er den fantastiske Maryanne! Nyd hende og husk at tække vejret (!), når hun udfører et spektakulært nummer omgivet af flammer, knive og andre skarpe genstande. Glæd jer også til Duo Creative, en overmenneskelig, stærk duo, og David Hammarberg, der i 20 meters højde flyver rundt i trapezen og laver nervepirrende bungee-numre.

Intet Wallmans-show uden et celebration-nummer! I denne sæson skal fødselsdage, bryllupsdage, jubilæer og andre herlige lejligheder fejres under nummeret Chapel of Love. Hvad der gemmer sig bag denne titel vil vi lade være en overraskelse, men I kan være sikre på en stor portion af kærlighed, opmærksomhed og humor!

Årets finalenummer, Rhythm Nation, bliver i sandhed et bragende FLASHBACK, -og et af de bedste af slagsen! Her rives hele salen med tilbage til alle de største musikalske øjeblikke fra 80’erne og 90’erne. Det bliver umuligt at sidde stille i stolene, så lad være med at prøve! Syng med, giv den gas og slå jer løs, for inden I har set jer om er festen i fuld gang i Københavns største natklub.

Denne sæson bliver en fødselsdagsfest der huskes, og I er inviteret!

Velkommen til FLASHBACK i Wallmans Cirkusbygningen!

Book billetter her