Muligheder for firmaer

Business Break i Wallmans

Ønsker jeres firma en fuldendt og storslået aften for jer selv, jeres kunder eller samarbejdspartnere? Så kom i Wallmans til show, middag og natklub – alt under ét tag! Hvad enten I tæller 2, 10, 25 eller 200, så er I garanteret en uovertruffen oplevelse og aften.

Læs mere her

Wallmans on Tour

Nu kan Wallmans-oplevelsen og -artisterne komme til jer! Hvis I ikke har mulighed for at besøge os her i Cirkusbygningen i København og se vores fulde, storslåede dinnershow, har I nu mulighed for at hæve niveauet for jeres event med optræden af Wallmans professionelle artister.

Læs mere på Cirkusbygningens eget website her.

Working Dinnershow

Hold jeres møde i Cirkusbygningens magiske gamle stalde, også kaldet Buddha Lounge, og sæt et festligt punktum for dagen med en 4-retters middag og storslået show i Cirkussalen. Kontakt Cirkusbygningen Konference & Event for et tilbud.

Læs mere på Cirkusbygningens eget website her

Lej hele Cirkusbygningen

Ønsker I at leje hele Cirkusbygningen til jeres næste konference, fest, jubilæum, award eller noget helt andet, så kontakt Cirkusbygningen Konference & Event. I har også mulighed for at leje den mindre Buddha Lounge, i de gamle stalde.

Læs mere på Cirkusbygningens eget website her