Wallmans tilbud

Oplev Wallmans nye dinnershow med hotelovernatning

Efterårsferie i København? Forkæl kæresten eller familien med fantastisk underholdning og et lækkert hotelophold til særpris!

I uge 42-43 kan du opleve Wallmans nye show og efterfølgende overnatte på det 4-stjernede Hotel The Square fra kun DKK 1.198,- pr. person. Wallmans byder på en udsøgt 4-retters middag og en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Efter den lækre mad og spektakulære underholdning slutter festen af i byens største natklub.

Prisen er inkl. show (kategori B), 4-retters middag og efterfølgende natklub i Wallmans + dobbeltværelse, lækker morgenbuffet og et glas mousserende vin på The Square kun 50 meter fra Wallmans.

Sådan booker du:

For at bestille skal du kontakte Hotel The Square direkte på telefon 3338 1200. Du kan ikke booke dette hoteltilbud hos Wallmans. Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger.

Wallmans_Salsplan_Sept-Okt+Jan-Juni
SQU_Double_Standard_02

ENTOURAGE – NYT SHOW FRA 1. SEPTEMBER

ROCK OG STORE, SAVNEDE STJERNER

Årets show, ENTOURAGE, åbnes med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse! Herefter følger det ene spektakulære shownummer efter det andet som perler på en snor. I et hyldestnummer ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie.

FRA FRANSK CABARET TIL H.C. ANDERSEN

Senere tager vi en tur til den forførende franske cabaret, hvor du overvældes af glitrende kostumer og overdådig scenografi. Du kan også glæde dig til at blive draget ind i H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

SPEKTAKULÆR AKROBATIK

Fantastisk og til tider helt ubegribelig akrobatik er der heller ikke sparet på! Glæd dig bl.a. til et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke, smidighed og intense samspil langt oppe under Cirkussalens magiske kuppel. Denne sæson får du også mulighed for at opleve en af cirkustraditionens ældste discipliner: linedans. Vera Kaijanen har tidligere turneret med verdenssuccesen Cirque du Soleil, og nu kan du opleve hende balancere hen over hovederne på alle gæsterne i den store Cirkussal.

UNDERHOLDENDE CIRKUSARTISTERI

Vi er utrolig stolte over at kunne byde Benny Schumann velkommen tilbage her i Cirkusbygningen, hvor han første gang optrådte som 5-årig. Benny skal underholde med sit spændende tallerkenjonglørnummer, som han første gang imponerede med helt tilbage i 1967, og som derfor har 50 års jubilæum i år.

TID TIL AT FEJRE

Som vi alle ved er Wallmans stedet, hvor vi fejrer livets særlige øjeblikke – store som små. Selvfølgelig har vi også i år dedikeret et shownummer til netop at fejre jeres mærkedage, – og i år vil endnu flere gæster få lov at nyde et øjeblik i spotlightet. Glæd dig til en god portion humor, kærlighed og fest.

FINALE MED ”THE QUEEN OF POP”!

Når alle er fejret, desserten er spist og stemningen er på sit højeste, eksploderer festen i showets finale, hvor hovedpersonen er ingen mindre end ”the queen of Pop”: Madonna. Lad dig rive med på en musikalsk og visuel rejse gennem dronningens farverige og spektakulære historie. Og forsøg ikke at sidde stille, men bare ”Express yourself”!


ENTOURAGE et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

Showet spiller torsdag – lørdag fra 1. september 2017 til midten af juni 2018.

Se vores showkalender her

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Showfilm

Program

Kl. 17.30 – Dørene til Cirkusbygningen åbnes til stemningsfuld live-musik i foyeren.

Kl. 18.00 – Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes og du og dit selskab vil blive anvist et bord

Kl. 18.30 – Dinnershow med indlagte pauser til at spise middag

Kl. 22.45 – Showet slutter og natklubben starter.

Din aften hos Wallmans – skridt for skridt

Et besøg hos Wallmans er en totaloplevelse fra start til slut – lige fra det øjeblik I ankommer til sang og underholdning, til festen slutter efter mange timers dans i Københavns største natklub!

Sådan ser en aften hos os ud:

  • 17:30Underholdning og velkomst i foyer og bar

  • 17:35Vores 3 mandlige sangere byder velkommen

  • 18:00Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

  • 18:30 - 22:30Dinnershow med indlagte pauser til at nyde en 4-retters menu

  • 22:30Natklub med DJ