Den perfekte julefrokost

Forkæl dig selv og dine venner, familie eller kolleger med en storslået julefrokost i Wallmans! Vi byder på en totaloplevelse med 4-retters julemiddag, spektakulært show med et twist af jul & Københavns største natklub.

En magisk juleoplevelse

I Wallmans begynder julen allerede i det øjeblik du og dit selskab ankommer til Cirkusbygningen. Lige uden foran hovedindgangen bliver alle vores gæster budt velkommen af juletonerne fra vores 3 mandlige sangere og inde i foyeren er der underholdning omkring pianoet. Den gode julestemning fortsætter i vores julepyntede Cirkussal, hvor I kan se frem til en aften fuld af overraskelser.

Julefrokost med et storslået show

Nyd en udsøgt 4-retters julemiddag og kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af den smukke Cirkussal. Glæd jer til en julefrokost med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans, fascinerende akrobatik og ikke mindst glitrende kostumer samt overdådig scenografi. I anledningen af julen har vi et ekstraordinært julenummer, som sikrer at julestemningen når helt nye højder! Julefesten hos Wallmans bliver en endnu større oplevelse i år pga. vores nye gigantiske scene med 3 store LED-skærme, som gør showet og hele oplevelsen langt stærkere og mere overvældende.

Læs mere om showet her.

Slut festen af i natklubben med det fedeste dansegulv i byen

Efter artisternes store finale kl. 23.00 eksploderer festen i Københavns største natklub, hvor I kan danse til de største hits fra husets DJ, nyde lækre cocktails og opleve vores unikke night show. Der er med andre ord lagt op til en storslået julefrokost med musik og underholdning i København.

Julefrokost
Julefrokost København
Firmajulefrokost

Køb billetter allerede i dag

Hold årets julefrokost i Cirkusbygningen og få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med dem du holder af. Vi oplever hvert år stor efterspørgsel på fredage og lørdage i november og december, så vent ikke for længe med at købe billetter. Kontakt os på telefon 3316 3700 allerede nu, send en e-mail til wecare@wallmans.com eller bestil online på Ticketmaster.dk.

Glæd jer til en fortryllende aften med 4-retters middag, storslået show og masser af julestemning.

Book julefrokost i Wallmans

Se filmen og mærk stemningen

4-retters udsøgt julemiddag

Der er ikke noget som en god madoplevelse i den søde juletid. Vores dygtige kokke har skabt en udsøgt 4-retters julemiddag, så I kan se frem til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Find vores menukort her.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af gode vine, specialøl og lækre cocktails, som selvfølgelig hører til en julefrokost. Vores tjenere og serverende artister sørger for, at I bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen. Se vores udvalg af drikkevarer her.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans julemenu.

Er I et større selskab på 10 personer eller flere, så anbefaler vi at forudbestille lidt drikkevarer (senest 1 uge før show), som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

elite-smiley

Priser

Billetprisen til Wallmans Dinnershow i julen inkluderer:

  • 4-retters Wallmans-julemenu/vegetar-menu
  • Storslået Dinnershow med et ekstra julenummer
  • Gratis garderobe
  • Adgang til Københavns største natklub

KLIK HER FOR AT SE PRISER FOR JULEN

Julefrokost

Program for aftenen

Kl. 17.30 – Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren.

Kl. 18.00 – Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes og du og dit selskab vil blive anvist et bord

Kl. 18.30 – Dinnershow. Den 4-retters middag serveres og nydes under samt mellem shownumrene

Kl. 23.00 – Natklub starter for gæster til Wallmans Dinnershow
(Natklubbens døre åbnes for andre gæster kl. 23:30)

Gæsterne siger

Her kan du se udtalelser fra tidligere gæster, som har oplevet Wallmans Dinnershow.

Andre muligheder for jul i Cirkusbygningen

I Cirkusbygningen kan du også få fornøjelse af makkerparret Stine & Martin, som underholder i de gamle stalde, Buddha Lounge. Læs mere om julefrokosten her.