Muligheder for firmaer og grupper

Er I mange gæster? Så har I mange muligheder! Wallmans Cirkusbygningen har de optimale rammer for en perfekt aften ude. Hvis I er et firma eller en større gruppe, så har I mulighed for at gøre aftenen til noget ekstra særligt og mindeværdigt.

Hvis jeres firma eksempelvis fejrer en særlig anledning, som en fødselsdag, et jubilæum eller en fusion, så har I mulighed for at få jeres firmanavn på vores storskærm og derved sætte ekstra spot på fejringen. Husk at fortælle os, hvis I fejrer noget særligt, når I booker billetterne.

Ring til os på 3316 3700 eller send en mail til wecare@wallmans.com for at høre mere om alle mulighederne for grupper og virksomheder. Er I minimum 20 personer, kan I også med fordel sende en elektronisk forespørgsel.

Velkomstdrinks i eget lokale

Vores smukke og historiske Cirkusbygning har masser af stemningsfulde og intime lokaler, hvor I kan få en velkomstdrink og begynde aftenenen med manér. Er I et firma eller en større gruppe, kan I mod ekstra betaling holde en privat velkomst i én af vores to barområder, Cirkusbaren eller Kitch-baren.

Lad aftenen begynde i jeres helt private omgivelser, hvor I kan komme i god stemning til middag og show.

Drikkekuponer – så bliver det hele lidt nemmere

Er I et firma eller en større gruppe, så kan I med fordel forudbestille nogle af vores forskellige drikkekuponer. Så slipper I for at skulle stå at rode med småpenge, når festen er i gang. Drikkekuponerne er også et godt redskab til at styre aftenens budget. Læs mere om de forskellige typer af kuponer herunder.

Styr budgettet med barkuponer

Barkuponer bruges, hvis dine gæster skal have frit valg i baren inden for et fast beløb. Maxbeløbet fastsættes af dig. Dine gæster kan vælge fra drinkskortet inden for maxbeløbet, og du bliver kun opkrævet det beløb, som dine gæster bestiller for. På den måde har du budgetsikkerhed, da du helt selv kan bestemme, hvor meget din regning må ende på.

F.eks.: Du bestiller 100 barkuponer med et maxbeløb på 99 kr. Du ved hermed, at regningen max kan blive 9.900 kr. Der bliver dog kun benyttet 80 stk. fordelt på 40 fadøl á 58 kr., 20 drinks á 89 kr. og 20 sodavand á 44 kr. Det betyder, at du kun vil blive opkrævet 4.980 kr.

Øvrige drikkekuponer

Øl-kupon

Pris: DKK 58,-
Svarer til 1 stor fadøl

Ubrugte kuponer refunderes ikke.

Vin-kupon

Pris: DKK 65,-
Svarer til 1 glas Husets hvid- eller rødvin

Ubrugte kuponer refunderes ikke.

Sodavands-kupon

Pris: DKK 45,-
Svarer til 1 stor sodavand

Ubrugte kuponer refunderes ikke.

Drinks-kuponer

1. Pris: DKK 65,-
Svarer til 1 Husets Drink med 2 cl. spiritus

2. Pris: DKK 89,-
Svarer til 1 Husets Drink med 4 cl. spiritus

3. Pris: DKK 99,-
Svarer til 1 Cocktail med 3 cl. spiritus

4. Pris: DKK 119,-
Svarer til 1 Cocktail med 6 cl. spiritus

Ubrugte kuponer refunderes ikke.