Bliv Wallmans ven og få adgang til store oplevelser og magiske øjeblikke

Du er altid forrest i køen

Få mulighed for at købe billetter før alle andre og kom forrest i køen til de bedste pladser.

Adgang til specielle rabatter og eksklusive arrangementer i Cirkusbygningen

Vær den første til at modtage unikke tilbud på vores show og få mulighed for at deltage i eksklusive events og festlige arrangementer i Cirkusbygningen.

Du møder vores artister som den første

Bliv den første der får mere information om vores nye show, premieredato og selvfølgelig alle de dygtige artister og akrobater.

Få en personlig fødselsdagsgave

På din fødselsdag får du din helt egen fødselsdagshilsen fra Wallmans, og op til den store dag får du endda en særlig overraskelse, som kan være med til at gøre din dag ekstra særlig.

Bliv medlem af en fordelsklub med guldkant

Betingelser for tilmelding

Nyt show Entourage

Den perfekte aften ude – alt under ét tag!

Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans. I kan se frem til en udsøgt 4-retters middag, et storslået show & København største og mest festlige natklub. Det bliver en unik totaloplevelse, hvis lige kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris.

Nyt show ENTOURAGE

ENTOURAGE er vores nye show, der åbnes med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse! Herefter følger det ene spektakulære shownummer efter det andet som perler på en snor. I et hyldestnummer ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie.

Fantastisk og til tider helt ubegribelig akrobatik og cirkusartisteri er der heller ikke sparet på! Vi kan igen i år præsentere den populære og prisnominerede Duo Creative, som denne gang demonstrerer dens enorme styrke, smidighed og intense samspil langt oppe under Cirkussalens magiske kuppel. Glæd jer også til at opleve den legendariske Benny Schumann, der vil underholde med sit verdensberømte tallerkenjonglørnummer.