Brugerpanel 2017

Wallmans Brugerpanel

Hvert år inviterer vi et særlig udvalgt Brugerpanel ind for at opleve DEN PERFEKTE AFTEN UDE i Wallmans. Efter alle de flotte anmeldelser fra pressen, er det vigtigt for os at inddrage vores gæster og få deres syn på vores nye show.

Interessen for at blive en del af Wallmans Brugerpanel er altid overvældende og vi modtager hvert år mange flotte samt kreative ansøgninger. På baggrund af en lang række kriterier, som bl.a. bopæl og alder, udvælger vi 5 personer, som hver må medbringe en ledsager på aftenen.

Årets brugerpanel besøgte os den 2. november 2017. De vurderede hver især alt fra ankomst, middag, show og service til hele den samlede oplevelse af aftenen. Nedenfor kan I se deres anmeldelser og kommentarer.

Stjerner & anmeldelser

6_stars

“Showet med ET ord: WAUW! Var underholdt fra start til slut. Blev rørt, fik grinet og danset med. Svært at sidde stille.”
Lisa Hansen, 44 år, Frederiksværk

6_stars

“Man bliver hurtigt en del af Wallmans familien og man har lyst til at komme igen, fordi Wallmans skal opleves og kan ikke beskrives!”
Dhurata Gashi, 32 år, Stenlille

6_stars

“Wallmans er en oplevelse, man ikke må gå glip af, hvis man elsker god mad, fantastiske sangere og et show, der næsten vælter dig af stolen.”
Morten Kaiser, 27 år, Gladsaxe

6_stars

“Tak for en dejlig aften – jeg er stadig Wallmans-fan!”
Helle Josefsen, 61 år, Måløv

5_stars

“Et show der er creme de la creme for alle sanser.”
Tom Eklund, 58 år, Frederiksund

Et veloplagt Wallmans Brugerpanel 2017

Brugerpanel 2017