wallmansgavekort_1500x600

Et gavekort er den perfekte gave

Leder du efter den perfekte gave? Hvis man har alt, er unikke oplevelser altid værdsat højt! Med et gavekort til Wallmans kan du forkæle dem, du holder af med en storslået totaloplevelse i Københavns mest magiske bygning.

En unik oplevelse for samtlige sanser

Et gavekort til Wallmans er en unik totaloplevelse i hjertet af København, der byder på både show, middag og natklub – alt under ét tag! I Wallmans kan du nyde en 4-retters udsøgt middag og lade dig underholde samt forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på.

Med et gavekort til Wallmans får du:

  • Flere oplevelser samlet i én gave
  • En gave, der vil blive husket hele livet
  • Den heldige modtager bestemmer selv dato, menu og drinks

Den perfekte gaveide til alle, der elsker oplevelser

I Wallmans starter oplevelsen allerede ved indgangen – artisterne og den magiske atmosfære venter lige på den anden side af døren.

Årets show Entourage byder på noget for enhver smag, hvad enten du er til legendarisk dansk rock og store pophits eller har en forkærlighed for stemningsfulde ballader og imponerende cirkusartisteri. Et gavekort til Wallmans er derfor en oplagt gaveidé til alle; både par, singler, unge og bedsteforældre. Det er en oplevelsesgave, du ikke kan få andre steder i København.

Nyhed! Ny flot gavekortsæske

Som noget nyt er det nu muligt at tilkøbe en flot gavekortsæske, der vil gøre gaven ekstra særlig. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om indpakningen – den er allerede festlig og klar til lægge på gavebordet eller under juletræet.

Der medfølger en fin lille folder i æsken, som viser hvad oplevelsen i Wallmans byder på. Gavekortsæsken koster 25 kr. og kan købes sammen med gavekortet fysisk i Cirkusbygningen eller sendes med posten (denne løsning koster yderligere 25 kr. i porto). Bemærk venligst, at den ikke kan tilkøbes, når du køber gavekort via Ticketmaster.

Køb dit gavekort i dag

Få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med dem, du holder allermest af ved at købe et gavekort til Wallmans anmelderroste Dinnershow. Ønsker du at købe et gavekort til Wallmans, har du 3 forskellige muligheder:

  • Kom forbi Cirkusbygningen i København og køb dit gavekort i billetkontoret.
  • Bestil dit gavekort på telefon 33 16 37 00 og få det leveret med posten. Det flotte gavekort leveres i en fin kuvert. OBS! På grund af Post Nords nye regler, kan der forekomme længere leveringstid.
  • Køb dit gavekort online på Ticketmaster.dk, og det vil blive sendt direkte til din indbakke.

Når du køber et gavekort til Wallmans, bliver det udstedt på et specifikt beløb. Modtageren kan så selv bestemme sig for dato, menu og drinks – og sikre, at det bliver den perfekte aften ude. Gavekortet gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen. Køber du gavekortet via Wallmans, er gavekortet udformet som et lille plastikkort i kreditkortstørrelse, som passer lige i pungen.

Gavekort

Showfilm

Guide til Wallmans nye gaveæske

how-to-giftcard-1

Har du købt et gavekort til Wallmans og fået det tilsendt via posten, vil du modtage disse to dele i en kuvert.

how-to-giftcard-2

For at samle gaveæsken skal du folde den yderste del af æsken ud, så den er klar til næste skridt.

how-to-giftcard-3

Læg derefter den inderste del af gaveæsken ind i den ydersted del (som du lige har foldet ud) og fold den inderste del ud så de danner en firkantet æske.

how-to-giftcard-4

Når alt dette er gjort har du din gaveæske. Klar og parat til at lægge på gavebordet.

gavekort-folder-533x307

Som en ekstra bonus medfølger der en fin lille folder, som kan ligges ind i gaveæsken. Folderen er en forsmag på Wallmans Dinnershow og hvad aftenen byder på.

Gæsterne siger