Christmas

Julefrokost i Cirkusbygningen

Cirkusbygningen byder traditionen tro indenfor til årets julefrokost i hjertet af København. Forkæl dig selv og dine venner, familie eller kolleger med en totaloplevelse, der byder på 4-retters julemiddag, spektakulært show med et twist af jul & Københavns største natklub.

Vi har de perfekte rammer til et julearrangement, hvis du gerne vil overraske dem du holder af med en storslået oplevelse. Når I holder julefrokost i vores smukke og historiske bygning har I to forskellige muligheder:

Julefrokost med Wallmans Dinnershow

I Cirkussalen kan I opleve Wallmans Dinnershow og se et storslået show med et twist af jul:

  • Oplev Cirkussalens smukke og storslåede rammer med plads til 1000 gæster
  • Udsøgt 4-retters julemiddag
  • Et show med storslåede musikalske fortolkninger, forførende dans, underholdende akrobatik og fascinerende cirkusartisteri.

Læs mere om julefrokost i Wallmans

Jul

Julefrokost med Stine & Martin

I Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge har I mulighed for at få fornøjelse af showparret Stine & Martin:

  • Oplev den hyggelige og intime stemning i Buddha Lounge med plads til 150 gæster
  • Udsøgt 4-retters julemiddag inkl. drikkevarer ad libitum
  • Stine & Martin leverer energifyldt underholdning med en blanding af cabaret, revy og musikalsk satire. Sjov og dansk humor, når det er bedst.

Læs mere om julefrokost i Buddha Lounge

Julefrokost

En unik juleoplevelse i hjertet af København

Gå julen i møde med en storslået julefrokost i Cirkusbygningen. Vi har pyntet op til julens festligheder, så julestemningen kan mærkes allerede i det øjeblik man ankommer. Lige uden foran hovedindgangen bliver vores gæster budt velkommen af juletonerne fra vores 3 mandlige sangere, hvorefter der vil være underholdning inde i foyeren omkring pianoet. Den gode julestemning fortsætter i vores julepyntede Cirkussal og Buddha Lounge, hvor I kan se frem til en julefrokost fuld af overraskelser.

4-retters udsøgt julemiddag med storslået show og underholdning

I Cirkusbygningen bliver der serveret en udsøgt 4-retters julemiddag, så I kan glæde jer til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Det gælder både til Wallmans Dinnershow i Cirkussalen og til Stine & Martins musikalske samt energifylde underholdning i Buddha Lounge. Vi tilbyder også et bredt udvalg af gode vine, specialøl og lækre cocktails, som selvfølgelig hører til en god julefrokost.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans julemenu til julefrokosten.

elite-smiley

Book billetter til julefrokosten

Der er ikke åbnet for billetsalget til julen endnu. Du kan blive skrevet på en liste, så kontakter vi dig ligeså snart vi åbner for salget. Kontakt os på telefon 33 16 37 00 allerede i dag eller send en e-mail til wecare@wallmans.com.

Glæd jer til en aften med storslået underholdning, udsøgt mad og masser af julestemning.

Vi ses til årets julefrokost!