Få en udsøgt 4-retters menu

I Wallmans er du, dine venner, familie og kolleger garanteret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Der vil blive serveret en udsøgt 4-retters middag, som er lavet specielt til jer af vores professionelle kokke. Middagen kan nydes under og mellem de enkelte shownumre, hvilket på den måde forener dinner og show til Wallmans Dinnershow.

Det er muligt at vælge mellem 4 forskellige menuer og forskellige drikkevarer (drikkevarer er ikke inkluderet i prisen). Se vores menu- og vinkort her. Vores tjenere og serverende artister sørger for, at du og dit selskab bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores Wallmans-menu. På aftenen for dit besøg, er det desuden meget vigtigt, at du straks informerer din tjener om mulige allergier, så vi sammen sikrer os, at de nødvendige hensyn bliver taget.

Nuværende sæson 2017 – 2018: Vælg mellem 4 menuer

Wallmans Menu

 

Suppe
Sæsonens suppe, serveret med brød og brunet smør

Tapas
Italienske delikatesser

Hovedret
Porchetta med tomat, serveret på ristede kartofler og rodfrugt, toppet med syrlig gremolata og rødvinssauce smagt til med paprika.

Dessert
Dessertkage med glace á la Wallmans

Vegetar Menu

 

Suppe
Sæsonens suppe, serveret med brød og brunet smør

Tapas
Italienske delikatesser

Hovedret
Langtidsbagt rodselleri med portobello-svampe, gulerodspuré og fetaostdrys, serveret med duchesse af kålroer

Dessert
Dessertkage med glace á la Wallmans

Beef Wellington Menu

(tillæg + 50 DKK)

Suppe
Sæsonens suppe, serveret med brød og brunet smør

Tapas
Italienske delikatesser

Hovedret
Dekonstrueret Beef Wellington med rødvinssauce og smørbagte gulerødder, serveret med kartoffelpuré

Dessert
Dessertkage med glace á la Wallmans

Torskeryg Menu

(tillæg: + 150 DKK)

Suppe
Sæsonens suppe, serveret med brød og brunet smør

Tapas
Italienske delikatesser

Hovedret
Torskeryg med fennikelpuré og sne af brunet smør, serveret på en bund af linser med hvidvinssauce, friske urter og passionsperler

Dessert
Dessertkage med glace á la Wallmans

Forklaringer

Porchetta: Langtidsstegt italiensk rullesteg med urter og tomat. Beef Wellington: Oksemørbrad med parmaskinke og ristede svampe indbagt i butterdej. Dekonstrueret: Komponenterne i retten er skilt ad og sammensat på en ny måde. Gremolata: En italiensk blanding af hakket persille og citronskal. Duchesse: Kartoffelmos – der hos os laves af kålroer i stedet for kartofler – gratineret i små toppe.

Vores professionelle kokke har mange års erfaring i at sammensætte en træfsikker menu, både hvad angår udvælgelsen og mængden af råvarer i den samlede menu. Skulle du mod forventning ikke blive mæt af din valgte menu, har du mulighed for bede din tjener om en ekstra portion på aftenen. Vi tager forbehold for ændringer i menuen.

elite-smiley

Kommende sæson 2018 – 2019: Vælg mellem 4 menuer

Wallmans Menu

 

Suppe
Sæsonens suppe, serveret med brød og brunet smør

Tapas
Antipasti

Hovedret
Hoisinbagte spoleben med chiliperler, serveret på en kyllingefond smagt til med citrongræs og kokosmælk

Dessert
Lemoncurd med kandiserede nødder, toppet med timianmousse

Vegetar Menu

 

Suppe
Sæsonens suppe, serveret med brød og brunet smør

Tapas
Antipasti

Hovedret
Lynstegt skorzonerrod og romanesco på sauteret sortkål med svampebouillon, serveret med kartoffelkroketter fyldt med svensk prästost og estragonemulsion

Dessert
Lemoncurd med kandiserede nødder, toppet med timianmousse

Oksemørbrad Menu

(tillæg + 50 DKK)

Suppe
Sæsonens suppe, serveret med brød og brunet smør

Tapas
Antipasti

Hovedret
Grillet oksemørbrad med parmesanparneret kartoffelduchesse, serveret med trøffelemulsion og rødvinssauce

Dessert
Lemoncurd med kandiserede nødder, toppet med timianmousse

Torskeryg Menu

(tillæg: + 150 DKK)

Suppe
Sæsonens suppe, serveret med brød og brunet smør

Tapas
Antipasti

Hovedret
Smørstegt torskeryg med bouillon af muslinger og brunet hvidkål samt friteret cremefraiche med smag af rød miso, serveret med gratineret jomfruhummer og gyozas fyldt med rejer

Dessert
Lemoncurd med kandiserede nødder, toppet med timianmousse

Forklaringer

Romanesco: Grøntsag, der er en blanding mellem broccoli og blomkål. Hoisin: En tyk kinesisk sauce, med sød og salt smag. Emulsion: En blanding af to væsker som ikke er opløselige i hinanden, fx bearnaisesauce. Duchesse: Gratinerede toppe af kartoffelmos. Miso: Et japansk sojaprodukt. Gyoza: En form for japansk dumpling. Lemoncurd: Engelsk citroncreme.

Vores professionelle kokke har mange års erfaring i at sammensætte en træfsikker menu, både hvad angår udvælgelsen og mængden af råvarer i den samlede menu. Skulle du mod forventning ikke blive mæt af din valgte menu, har du mulighed for bede din tjener om en ekstra portion på aftenen. Vi tager forbehold for ændringer i menuen.

elite-smiley

Tilkøb til menu og opgradering for nuværende sæson 2017 – 2o18

Du kan supplere din menu med en række lækre små retter eller vælge at udskifte din suppe eller tapastallerken med nogle udsøgte alternativer.

Se vores menukort her.

Menukortet for den kommende sæson 2018 – 2019 kan ikke downloades endnu.

Vinkort for nuværende sæson 2017 – 2o18

Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre vine, specialøl og andre forfriskende drikkevarer.  Er I et større selskab på 10 personer eller flere, så anbefaler vi at forudbestille lidt drikkevarer (senest 1 uge før show), som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Se vores vinkort her.

Vinkortet for den kommende sæson 2018 – 2019 kan ikke downloades endnu.

Drinkspakker til natklubben

Vi har sammensat 5 særlige drinkspakker, som du kan finde her. I kan med fordel forudbestille en af vores drinkspakker og få serveret direkte ved jeres bord kl. 22.00, inden den store showfinale og natklubben skydes i gang. Så får I den bedste start på natklubben. Læs mere om natklubben THE STAGE her.

Kunderne siger