ENTOURAGE Dinnershow
Nyt show URBAN NIGHTS

ENTOURAGE

URBAN NIGHTS

Rock og store, savnede stjerner

Årets show, ENTOURAGE, åbnes med et bragende rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse! Herefter følger det ene spektakulære shownummer efter det andet som perler på en snor. I et hyldestnummer ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie.

Fra den franske cabaret til H.C. Andersen

Senere tager vi en tur til den forførende franske cabaret, når vi besøger en af verdens mest elskede og romantiske musicalfilm. Du kan også glæde dig til at blive draget ind i H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

Spektakulær akrobatik

Fantastisk og til tider helt ubegribelig akrobatik er der heller ikke sparet på! Glæd dig bl.a. til et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke, smidighed og intense samspil langt oppe under Cirkussalens magiske kuppel. Denne sæson får du også mulighed for at opleve en af cirkustraditionens ældste discipliner: linedans. Veera Kaijanen har tidligere turneret med verdenssuccesen Cirque du Soleil, og nu kan du opleve hende balancere hen over hovederne på alle gæsterne i den store Cirkussal. Du kan også glæde dig til at opleve Veera, når hun med en enestående kontrol og elegance imponerer med sine hulahopringe.

Underholdende cirkusartisteri

Vi er utrolig stolte over at kunne byde Benny Schumann velkommen tilbage her i Cirkusbygningen, hvor han første gang optrådte som 5-årig. Benny skal underholde med sit spændende tallerkenjonglørnummer, som han første gang imponerede med helt tilbage i 1967, og som derfor har 50 års jubilæum i år.

Tid til at fejre

Som vi alle ved er Wallmans stedet, hvor vi fejrer livets særlige øjeblikke – store som små. Selvfølgelig har vi også i år dedikeret et shownummer til netop at fejre jeres mærkedage, – og i år vil endnu flere gæster få lov at nyde et øjeblik i spotlightet. Glæd dig til en god portion humor, kærlighed og fest.

Finale med ”The Queen of Pop”!

Når alle er fejret, desserten er spist og stemningen er på sit højeste, eksploderer festen i showets finale, hvor hovedpersonen er ingen mindre end ”The Queen of Pop”: Madonna. Lad dig rive med på en musikalsk og visuel rejse gennem dronningens farverige og spektakulære historie. Og forsøg ikke at sidde stille, men bare ”Express yourself”!

ENTOURAGE spiller frem til 23. juni 2018.

Velkommen til ENTOURAGE i Wallmans i Cirkusbygningen!

ENTOURAGE et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Nyt show fra 24. august 2018

Gør dig klar til at tage på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien. Showet URBAN NIGHTS fører dig gennem et eventyrligt univers fyldt med overdådig musik, fantastisk artisteri og imponerende akrobatik af højeste kaliber.

Fra Ed Sheeran til rockede ACDC

Hold godt fast, mens vi overvælder dig med et utroligt sceneshow, funklende kostumer og musikalske fortolkninger af nogle af tidens allerstørste stjerner som ACDC og Ed Sheeran og de legendariske sange fra the Great American Songbook.

Glæd dig også til et sprudlende og storslået åbningsnummer, der sætter gang i festen, og til en bevægende musikalsk og visuel rejse med musicalklassikeren West Side Story.

Nervepirrende akrobatik

Spektakulær akrobatik og artisteri er der heller ikke sparet på i denne sæson. Hvilke fantastiske cirkusnumre, vi har i ærmet til jer, vil forblive en overraskelse lidt endnu!

Powerful finale

URBAN NIGHTS kulminerer i et brag af en popfinale i japansk Manga-stil, hvor store kvindelige artister som blandt andet Christina Aguilera og Pink forenes og samtidig bliver en forrygende start på festen i natklubben!

URBAN NIGHTS spiller frem til juni 2019.

Velkommen til URBAN NIGHTS i Wallmans i Cirkusbygningen!

URBAN NIGHTS et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Showfilm fra ENTOUAGE

Menu

Find vores menu- og vinkort her.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard Wallmans standardmenu.

Er I et større selskab på 10 personer eller flere, så anbefaler vi at forudbestille lidt drikkevarer (senest 1 uge før show), som vil stå klar på jeres bord ved ankomst.

Priser og bestilling

Showet ENTOURAGE spiller torsdag – lørdag fra 1. september 2017 til og med 23. juni 2018. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger.

Showet URBAN NIGHTS spiller torsdag – lørdag fra 24. august 2018 til og med juni 2019. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger.

Se priser og salsplan her.

Hvis I er flere, der skal ind at opleve Wallmans Dinnershow, så læs mere om muligheder for firmaer og grupper her.

BOOK BILLETTER TIL WALLMANS DINNERSHOW

Program

Kl. 17.30 – Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren.

Kl. 18.00 – Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes og du og dit selskab vil blive anvist et bord

Kl. 18.30 – Dinnershow. Den 4-retters menu serveres og nydes under og mellem shownumrene.

Kl. 22.40 – Natklub starter for Wallmans’ Dinnershow-gæster
(Natklubbens døre åbnes for andre gæster kl. 23:30)

N.B. I juleperioden i nov.-dec. slutter showet kl. 23:00, og natklubben åbner for udefrakommende gæster kl. 00.00.

Din aften hos Wallmans – skridt for skridt

Et besøg hos Wallmans er en totaloplevelse fra start til slut – lige fra det øjeblik I ankommer til sang og underholdning, til festen slutter efter mange timers dans i Københavns største natklub!

Sådan ser en aften hos os ud:

  • 17:30Dørene åbner. Underholdning og velkomst i foyer og bar

  • 17:35Vores 3 mandlige sangere byder velkommen

  • 18:00Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

  • 18:30 - 22:40Dinnershow. Den 4-retters menu serveres og nydes under og mellem shownumrene.

  • 18:30 - 22:40Dinnershow. Et glimt af et af de fantastiske shownumre.

  • 22:30Natklub med DJ

Gæsterne siger