Business Break

Fortrolige møder i storslåede rammer. Invitér dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere på Business Break i Wallmans til show, middag og natklub – alt under ét tag! Hvad enten dine gæster tæller 2, 10, 25 eller 200, så er du sikker på at give dem alle en uovertruffen oplevelse og aften, hvor der også er rig mulighed for at tale forretninger.

“Konceptet fungerer rigtig godt, når du gerne vil underholdes og samtidig gerne vil have mulighed for at tale forretning,” Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Seat

Vores restaurant sørger for en udsøgt 4-retters menu, mens vores artister underholder fra alle leder og kanter af salen. Så er du og dine gæster garanteret en totaloplevelse, der imponerer og forbløffer selv den mest berejste verdensmand.

“Denne engelsksprogede stjerneforestilling er en oplagt sag for virksomheder og deres udenlandske gæster (…) En ubetinget overskudsaften,” Lars Wallenberg, Børsen.

Invitér dine gæster på Business Break i Wallmans i hjertet af København! Her får I en perfekt aften i én af Københavns ældste og smukkeste bygninger.

“Wallmans show i Cirkusbygningen er en hyldest til et af de mest fantastiske rum i København (…) Du sidder dér og ser rundt i det fabelagtige rum, op i kuplen (…) En københavnsk perle,” Gregers Dirckinck-Holmfeld

Er I mange gæster? Så har I mange muligheder!

Wallmans Cirkusbygningen har de optimale rammer for en perfekt aften ude. Hvis I er et firma eller en gruppe på min. 10 personer, så har I mulighed for at gøre aftenen til noget ekstra særligt og mindeværdigt. Se mere om mulighederne her.

Fejrer jeres firma en særlig anledning, som en fødselsdag, et jubilæum eller en fusion, så har I mulighed for at få jeres firmanavn på vores storskærm og derved sætte ekstra spot på fejringen.