wallmans_julefrokost_muligheder_1500x600

Den perfekte julefrokost

Forkæl dig selv og dine venner, familie eller kolleger med en storslået julefrokost i Wallmans! Vi byder på en totaloplevelse med 4-retters julemiddag, spektakulært show med et twist af jul & Københavns største natklub.

En magisk juleoplevelse

I Wallmans begynder julen allerede i det øjeblik du ankommer til Cirkusbygningen. Lige ude foran hovedindgangen bliver du og dit selskab budt velkommen af juletonerne fra vores 3 mandlige sangere og inde i foyeren er der underholdning omkring pianoet. Den gode julestemning fortsætter i vores julepyntede Cirkussal, hvor I kan se frem til en aften fuld af magi og overraskelser.

Stortslået show med et twist af jul

Glæd jer til en julefrokost med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans, fascinerende akrobatik og ikke mindst glitrende kostumer samt overdådig scenografi. I anledningen af julen har vi et ekstraordinært julenummer, som sikrer at julestemningen når helt nye højder!

Vores traditionsrige julenummer sparker julehyggen i gang med fantastiske kostumer, utrolige sange og forunderlig scenografi. Kom i julehumør med Rudolf og hele Wallmans-familien, når vi byder velkommen til julemandens karamelfabrik, hvor NÆSTEN alle forbereder sig til en rød og hvid julesæson.

Læs mere om showet her.

Julemiddag – en smagsoplevelse for samtlige sanser

Der er ikke noget som en god madoplevelse i den søde juletid. Nyd en udsøgt 4-retters julemiddag og kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af den smukke Cirkussal.

Vores dygtige kokke har skabt en 4-retters julemiddag, så I kan se frem til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Find vores menukort her. Ønsker du ikke julemiddag, er der andre menuer, som for eksempel vegetar.

Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af gode vine, specialøl og lækre cocktails, som selvfølgelig hører til en julefrokost. Vores tjenere og serverende artister sørger for, at I bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen. Se vores udvalg af drikkevarer her.

Julefrokost
Julefrokost København
_93Y2054

Slut festen af i natklubben THE STAGE

Efter artisternes store finale kl. 23.00 eksploderer festen i Københavns hotteste natklub, hvor I kan danse til de største hits fra husets DJ, nyde lækre cocktails og opleve ultimativ feststemning.

Køb billetter allerede i dag

Hold årets julefrokost i Cirkusbygningen og få en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen med dem du holder af. Vi oplever hvert år stor efterspørgsel på fredage og lørdage i november og december, så vent ikke for længe med at købe billetter. Kontakt os på telefon 33 16 37 00 allerede nu, send en e-mail til wecare@wallmans.com eller bestil online på Ticketmaster.dk.

Glæd jer til en fortryllende aften med 4-retters middag, storslået show og masser af julestemning.

Book julefrokost i Wallmans

Se filmen og mærk stemningen

Priser

Billetprisen til Wallmans Dinnershow i julen inkluderer:

  • 4-retters Wallmans-julemenu/vegetar-menu
  • Storslået Dinnershow med et ekstra julenummer
  • Gratis garderobe
  • Adgang til Københavns største natklub

KLIK HER FOR AT SE PRISER FOR JULEN

Julefrokost

Program for aftenen

Kl. 17.30 – Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren.

Kl. 18.00 – Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes og du og dit selskab vil blive anvist et bord

Kl. 18.30 – Dinnershow. Den 4-retters middag serveres og nydes under samt mellem shownumrene

Kl. 23.00 – Natklub starter for gæster til Wallmans Dinnershow
(Natklubbens døre åbnes for andre gæster kl. 23:30)

Gæsterne siger

Her kan du se udtalelser fra tidligere gæster, som har oplevet Wallmans Dinnershow.