Christmas at Wallmans

Den perfekte julefrokost i København

Forkæl dig selv og dine venner, familie eller kolleger med en storslået julefrokost i Wallmans! Vi byder på en totaloplevelse med 4-retters julemiddag, spektakulært show med et twist af jul & Københavns største natklub.

En magisk juleoplevelse

I Wallmans begynder julen allerede i det øjeblik du ankommer til Cirkusbygningen. Lige ude foran hovedindgangen bliver du og dit selskab budt velkommen af juletonerne fra vores 3 mandlige sangere og inde i foyeren er der underholdning omkring pianoet. Den gode julestemning fortsætter i vores smukke Cirkussal, hvor der i hele november og december er pyntet op efter alle julens traditioner. Det bliver en oplevelse fuld af magi, overraskelser og store oplevelser.

Storslået show med et twist af jul

Glæd jer til en julefrokost med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans, fascinerende akrobatik og ikke mindst glitrende kostumer samt overdådig scenografi. I anledningen af julen har vi et ekstraordinært julenummer, som sikrer at julestemningen når helt nye højder!

Vores traditionsrige julenummer sparker julehyggen i gang med fantastiske kostumer, utrolige sange og forunderlig scenografi. Kom i julehumør med Rudolf og hele Wallmans-familien, når vi byder velkommen til julemandens karamelfabrik, hvor NÆSTEN alle forbereder sig til en rød og hvid julesæson.

Julefrokost
Julefrokost København
_93Y2054

En smagsoplevelse for samtlige sanser

Der er ikke noget som en god madoplevelse i den søde juletid. Nyd en udsøgt 4-retters julemiddag og kom helt tæt på artisterne, når de serverer ved bordene, underholder fra scenen og fra alle hjørner af den smukke Cirkussal. Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af gode vine, specialøl og lækre cocktails, som selvfølgelig hører til en julefrokost. Vores tjenere og serverende artister sørger for, at I bliver forkælet med opmærksomhed i løbet af hele aftenen.

Se vores menu- og vinkort her. (Julemenuen er endnu ikke klar)

Slut festen af i natklubben THE STAGE

Efter middagen og artisternes store finale kl. 23.00 eksploderer festen i Københavns hotteste natklub, hvor I kan danse til de største hits fra husets DJ, nyde lækre cocktails og opleve ultimativ feststemning.

Book billetter til jul

Der er ikke åbnet for billetsalget til julen endnu. Du kan blive skrevet på en liste, så kontakter vi dig ligeså snart vi åbner for salget. Kontakt os på telefon 33 16 37 00 allerede i dag eller send en e-mail til wecare@wallmans.com.

Glæd jer til en fortryllende aften med storslået show, 4-retters middag og masser af julestemning.

Se filmen og mærk stemningen

Priser

Billetprisen til Wallmans Dinnershow i julen inkluderer:

  • 4-retters Wallmans-julemenu/vegetar-menu
  • Storslået Dinnershow med et ekstra julenummer
  • Gratis garderobe
  • Adgang til Københavns største natklub
Julefrokost

Program for aftenen

Kl. 17.30 – Dørene til Cirkusbygningen åbnes. Stemningsfuld live-musik i foyeren.

Kl. 18.00 – Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes og du og dit selskab vil blive anvist et bord

Kl. 18.30 – Dinnershow. Den 4-retters middag serveres og nydes under samt mellem shownumrene

Kl. 23.00 – Natklub starter for gæster til Wallmans Dinnershow
(Natklubbens døre åbnes for andre gæster kl. 23:30)

Gæsterne siger

Her kan du se udtalelser fra tidligere gæster, som har oplevet Wallmans Dinnershow.