Den perfekte gave til mors dag 2018

Den anden søndag i maj er det mors dag. En helt særlig dag, hvor vores mor skal forkæles med ekstra opmærksomhed. Det markerer vi her i Wallmans med magi og store oplevelser!

Mors dag i Wallmans

Overrask din mor på mors dag med billetter til Wallmans anmelderroste Dinnershow. I Cirkusbygningen bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer med udsøgt 4-retters middag og et show, som både får jer til at grine, forbløffes og holde vejret i spænding.

Glæd jer bl.a. til at opleve Duo Creative, som demonstrerer deres enorme styrke, smidighed og intense samspil langt oppe under magiske kuppel. I kan også se frem til storslåede musikalske fortolkninger, når vi tager jer med på en rejse til en af verdens mest elskede og romantiske musicalfilm. Læs mere om showet her.

wallmans_mors_dag_akrobatik_533x307
wallmans_mors_dag_sang_533x307

Lad aftenen forsætte i natklubben

Showet kulminerer i en kæmpe finale, som er den perfekte overgang til festen i natklubben, hvor I kan danse og nyde lækre cocktails. Her vil vores DJ spille de største hits fra 80’erne og 90’erne og op til i dag, som med garanti sætter den rette stemning for resten af aftenen.

Køb billetter i dag

Vil du gerne forkæle din mor med en sjov og uforglemmelig gave? Kontakt os på telefon 33 16 37 00, e-mail wecare@wallmans.com eller book online her. Du er også meget velkommen til at komme ind i Cirkusbygningen.

Showet ENTOURAGE spiller torsdag – lørdag fra 1. september 2017 til 23. juni 2018. Priserne varierer alt efter hvilken dag, periode, kategori og menu du vælger. Se priser og salsplan her.

I Wallmans spiller vi på alle tangenter for at give din mor en oplevelse, hun til hver en tid vil se tilbage på.

Gør gaven ekstra særlig

Hvis gaven skal være ekstra særlig, så har du mulighed for at tilkøbe en flot gaveæske, der vil gøre din gave ekstra særlig. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om indpakningen – den er allerede festlig og klar til at give på mors dag.

Gaveæsken koster 25 kr. og kan købes sammen med gavekortet fysisk i Cirkusbygningen eller sendes med posten (denne løsning koster yderligere 25 kr. i porto).

Varmt velkommen til mors dag i Wallmans!

Showfilm fra ENTOURAGE

Gæsterne siger