Muligheder for firmaer og grupper

Er I mange gæster? Så har I mange muligheder! Wallmans Cirkusbygningen har de optimale rammer for en perfekt aften ude. Hvis I er et firma eller en større gruppe, så har I mulighed for at gøre aftenen til noget ekstra særligt og mindeværdigt.

Hvis jeres firma eksempelvis fejrer en særlig anledning, som en fødselsdag, et jubilæum eller en fusion, så har I mulighed for at få jeres firmanavn på vores storskærm og derved sætte ekstra spot på fejringen. Husk at fortælle os, hvis I fejrer noget særligt, når I booker billetterne.

Ring til os på 3316 3700 eller send en mail til wecare@wallmans.com for at høre mere om alle mulighederne for grupper og virksomheder. Er I minimum 20 personer, kan I også med fordel sende en elektronisk forespørgsel.

Velkomstdrinks i eget lokale

Vores smukke og historiske Cirkusbygning har masser af stemningsfulde og intime lokaler, hvor I kan få en velkomstdrink og begynde aftenenen med manér. Er I et firma eller en større gruppe, kan I mod ekstra betaling holde en privat velkomst i én af vores to barområder, Cirkusbaren eller Kitch-baren.

Lad aftenen begynde i jeres helt private omgivelser, hvor I kan komme i god stemning til middag og show.

Drikkekuponer og armbånd – så bliver det hele lidt nemmere

Maxbeløbet fastsættes efter eget ønske, dog max én kupon pr. genstand. Gæsterne har herefter frit valg i baren indenfor det valgte beløb.

FORUDBETALT KUPON

Kuponerne forudbetales ud fra det bestilte antal og den samlede værdi. Ubrugte kuponer refunderes ikke.

Eksempel: Der bestilles 40 kuponer med et max på DKK 65,-. Prisen for kuponerne er dermed: DKK 2.600,-.

BARKUPON

Kuponerne efterfaktureres efter forbrug. Dermed har du budgetsikkerhed, da du selv kan bestemme, hvor meget din regning må ende på. Gælder kun firmabookinger.

Eksempel: Du bestiller 100 barkuponer med et max på DKK 99,-. Regningen kan derfor max blive DKK 9.900,-. Der bliver dog kun benyttet 40 kuponer på 40 fadøl á DKK 58,-, 20 drinks á DKK 79,- og 20 sodavand á DKK 42,- Det vil sige, at du kun vil blive opkrævet DKK 4.740,-.

ARMBÅND

Armbånd bruges, hvis dine gæster skal have frit valg i baren indenfor en forudbestemt beløbsgrænse for hele regningen. Dine gæster får et specielt farvet armbånd på og kan frit vælge, hvad de ønsker i baren. Regningen lukkes når beløb-grænsen er nået. Gælder kun firmabookinger.

Eksempel: Du bestiller armbånd med et samlet max på DKK 10.000,-. Regningen kan dermed ikke overstige DKK 10.000,-. Bliver der kun bestilt for DKK 7.534,- er det kun det I bliver opkrævet.

* Ved anvendelse af barkuponer og armbånd gør vi opmærksom på, at jeres gæster har mulighed for at bestille drikkevarer fra vores samlede udvalg af øl, vin, vand og spiritus. Wallmans Cirkusbygningen er ikke ansvarlig for mængden af bestilte drikkevarer.