Natklub

Eksklusiv natklub i København

Kom og fest med os i den største og mest festlige natklub i hjertet af København. Natklubben er en del af vores ikoniske Cirkusbygning, så der er garanti for en aften med sjov, magi og overraskelser for dig og dine venner.

Der er altid fest i Cirkusbygningen!

Når Wallmans artister slutter Dinnershowet af med en bragende finale, betyder det ikke at festen er forbi. Tværtimod! Som gæst til vores Dinnershow får du inkluderet ekstra underholdning og store oplevelser i billetprisen. I samme sekund showet slutter, tager dansemusikken fra natklubben over, og dansegulvet fyldes med feststemte gæster. Her spiller vi de største hits fra 80’erne, 90’erne og frem til i dag.

Feststemning i vores barer med lækre drinks

Lad feststemningen fortsætte i en af de to store barområder, hvor vores dygtige og charmerende bartenderne er klar til at opfylde jeres ønsker. Vores drinkskort byder på et bredt udvalg af farverige cocktails, lækker champagne, kolde øl og udsøgte vine. Udvalget er stort og fristende, uanset hvad I foretrækker. Ved barerne er der rig mulighed for at du og dine venner kan sidde og nyde jeres aften med god udsigt ud over dansegulvet, hvor festen er i fuld gang.

De største hits fra DJ’en

Hver fredag og lørdag kan I opleve vores topprofessionelle DJ på THE STAGE, som sørger for ultimativ feststemning på dansegulvet. Han er klar til at spille de største hits, så der er lagt op til en aften med masser af god musik og overraskelser.

Vi gør opmærksom på, at lukketiden for natklubben afhænger af hvor mange gæster, der tager del i festen. Hvis der er mange festglade gæster og stemningen er i top, så holder vi åbent til den lyse morgen, som andre natklubber og diskoteker gør.

Billetter til THE STAGE – natklub i København

Har du ikke været til Wallmans Dinnershow, har du og dine venner alligevel mulighed for at opleve Københavns mest festlige natklub. Natklubben åbner klokken 23.00 og billetter kan købes online på Ticketmaster her. Billetterne kan også købes ved indgangen til THE STAGE i Cirkusbygningen.

Natklubben har en aldersgrænse på 25+, så leder du efter en bar eller et diskotek for voksne, så er THE STAGE det rette sted for dig og dine venner.

Vi ses til et brag af en fest på THE STAGE!

Læs mere om natklubben THE STAGE

Forudbestil lækre drinkspakker

Hvis I på forhånd bestiller en af vores populære drinkspakker, sørger vores bartendere for at jeres drikkevarer står klar ved et bord eller en plads i baren, når du og dine venner ankommer på aftenen (vi kan desværre ikke garantere et bord i november og december).

Gør jeres aften endnu mere festlig med en af vores specielle temapakker. Dermed bliver jeres nat fuld af overraskelser og magi. Vi har et stort udvalg af temapakker, som for eksempel vores fantastiske fødselsdagspakke eller vores specielle “Girls Night Out” -pakke. Disse er blot nogle af de muligheder, I kan vælge imellem.

Ønsker I at forudbestille en af vores lækre drinkspakker eller specielle temapakker til jeres aften, så kontakt os allerede i dag på 3316 3700.

Se vores drinkspakker her.

Natklub