wallmans hotelpakker

Hotelpakker

En dejlig aften i Wallmans kan let og enkelt kombineres med et lækkert hotelophold i gåafstand fra Cirkusbygningen. Med en hotelpakke behøver I ikke bekymre jer om, hvordan I kommer hjem. I kan med god ro i sjælen opleve vores anmelderroste show, nyde en udsøgt 4-retters middag og feste natten væk i Københavns fedeste natklub.

Wallmans Dinnershow med overnatning

Wallmans samarbejder med en perlerække af dejlige og hyggelige hoteller i hjertet af København, både 3 og 4 stjernede. Vi kan derfor tilbyde unikke fordele, når I booker billetter til Wallmans Dinnershow med overnatning på et af hotellerne i én samlet pakke. Læs mere om vores mange spændende hoteltilbud ved at klikke på hotellerne nedenfor.

Specialtilbud til dig

Alle hoteller har sørget for en speciel samlet pris per person på deres værelser og billetter til Wallmans. Så hvorfor ikke planlægge en romantisk weekend for to eller tage hele familien med på hotel allerede nu? På den måde får du ekstra kvalitetstid med dem du holder af.

Hvordan fungerer det?

  • Klik på det hotel du ønsker at bo på (eller vide mere om) og book hele oplevelsen direkte hos hotellet.
  • Vores partnerhoteller sørger for at booke pladser i Wallmans til dig og dine gæster og betaling foregår samlet til hotellet.
  • Drikkevarer og evt. tilkøb afregnes direkte med Wallmans på selve showaftenen.

Book hotelpakke allerede i dag

Ønsker I at kombinere en storslået oplevelse i Wallmans med hotelovernatning på et af vores skønne partnerhoteller? Så book jeres hotelpakke allerede i dag. Kontakt det ønskede hotel og foretag jeres booking.

Hvis I har spørgsmål vedrørende vores hotelpakker, er I meget velkommen til at kontakte os på wecare@wallmans.com.

Vi glæder os til jeres besøg!

Hotelpakker skal bookes direkte hos det ønskede hotel

4-stjernede hoteller

3-stjernede hoteller

2-stjernede hoteller