Støt Brysterne

Wallmans støtter brysterne!

Støt brysterne med 160 kr. pr. billet til Wallmans nye show Entourage!

Brystkræft rammer hver 9. danske kvinde, og det er derfor vigtigt, at der hele tiden forskes i bedre behandlingsformer. Støt Brysterne er en af de mest succesfulde fundraising bevægelser i nyere tid: i løbet af de sidste 13 år er der blevet indsamlet mere end 156 mio. støttekroner til kampen mod brystkræft.

Hvad gør Wallmans

Forkæl dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Wallmans støtter med 160 kr. pr. billet, som går ubeskåret til Støt Brysterne samt byder dig på et glas bobler til hele selskabet, hvis du køber billetter til en af følgende dage:

 • Torsdag den 28. september 2017
 • Fredag den 29. september 2017
 • Lørdag den 30. september 2017
 • Torsdag den 5. oktober 2017
 • Fredag den 6. oktober 2017
 • Lyserød lørdag den 7. oktober 2017

Gælder kun på billetter i kategori 1 (sofarækken), A og B med Wallmans menu (eller vegetar). Vi støtter med halvdelen, hvis der købes til børn under 18 år, dvs. 80 kr. pr. billet. Book senest den 3. oktober 2017.

Kan ikke kombineres med andre fordele, rabatter og bonusordninger og gælder ikke eksisterende bookinger.  

Priser og bestilling

Bestil dine billetter allerede i dag via telefon 3316 3700 eller e-mail wecare@wallmans.com.

Se priser og salsplan her.

ENTOURAGE – NYT SHOW FRA 1. SEPTEMBER

ROCK OG STORE, SAVNEDE STJERNER

Årets show, ENTOURAGE, åbnes med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse! Herefter følger det ene spektakulære shownummer efter det andet som perler på en snor. I et hyldestnummer ærer vi nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie.

FRA FRANSK CABARET TIL H.C. ANDERSEN

Senere tager vi en tur til den forførende franske cabaret, hvor du overvældes af glitrende kostumer og overdådig scenografi. Du kan også glæde dig til at blive draget ind i H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

SPEKTAKULÆR AKROBATIK

Fantastisk og til tider helt ubegribelig akrobatik er der heller ikke sparet på! Glæd dig bl.a. til et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke, smidighed og intense samspil langt oppe under Cirkussalens magiske kuppel. Denne sæson får du også mulighed for at opleve en af cirkustraditionens ældste discipliner: linedans. Vera Kaijanen har tidligere turneret med verdenssuccesen Cirque du Soleil, og nu kan du opleve hende balancere hen over hovederne på alle gæsterne i den store Cirkussal.

UNDERHOLDENDE CIRKUSARTISTERI

Vi er utrolig stolte over at kunne byde Benny Schumann velkommen tilbage her i Cirkusbygningen, hvor han første gang optrådte som 5-årig. Benny skal underholde med sit spændende tallerkenjonglørnummer, som han første gang imponerede med helt tilbage i 1967, og som derfor har 50 års jubilæum i år.

TID TIL AT FEJRE

Som vi alle ved er Wallmans stedet, hvor vi fejrer livets særlige øjeblikke – store som små. Selvfølgelig har vi også i år dedikeret et shownummer til netop at fejre jeres mærkedage, – og i år vil endnu flere gæster få lov at nyde et øjeblik i spotlightet. Glæd dig til en god portion humor, kærlighed og fest.

FINALE MED ”THE QUEEN OF POP”!

Når alle er fejret, desserten er spist og stemningen er på sit højeste, eksploderer festen i showets finale, hvor hovedpersonen er ingen mindre end ”the queen of Pop”: Madonna. Lad dig rive med på en musikalsk og visuel rejse gennem dronningens farverige og spektakulære historie. Og forsøg ikke at sidde stille, men bare ”Express yourself”!


ENTOURAGE et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

Showet spiller torsdag – lørdag fra 1. september 2017 til midten af juni 2018.

Se vores showkalender her

*Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Showfilm

Program

Kl. 17.30 – Dørene til Cirkusbygningen åbnes til stemningsfuld live-musik i foyeren.

Kl. 18.00 – Baren i foyeren lukker. Dørene til salen åbnes og du og dit selskab vil blive anvist et bord

Kl. 18.30 – Dinnershow med indlagte pauser til at spise middag

Kl. 22.30 – Showet slutter og natklubben starter.

Din aften hos Wallmans – skridt for skridt

Et besøg hos Wallmans er en totaloplevelse fra start til slut – lige fra det øjeblik I ankommer til sang og underholdning, til festen slutter efter mange timers dans i Københavns største natklub!

Sådan ser en aften hos os ud:

 • 17:30Underholdning og velkomst i foyer og bar

 • 17:35Vores 3 mandlige sangere byder velkommen

 • 18:00Dørene til salen åbnes, og du og dit selskab vil blive anvist et bord

 • 18:30 - 22:30Dinnershow med indlagte pauser til at nyde en 4-retters menu

 • 22:30Natklub med DJ