Wallmans ven

Bliv Wallmans ven og få adgang til store oplevelser og magiske øjeblikke

Du er altid forrest i køen

Få mulighed for at købe billetter før alle andre og kom forrest i køen til de bedste pladser.

Adgang til specielle rabatter og eksklusive arrangementer i Cirkusbygningen

Vær den første til at modtage unikke tilbud på vores show og få mulighed for at deltage i eksklusive events og festlige arrangementer i Cirkusbygningen.

Du møder vores artister som den første

Bliv den første der får mere information om vores nye show, premieredato og selvfølgelig alle de dygtige artister og akrobater.

Få en personlig fødselsdagsgave

På din fødselsdag får du din helt egen fødselsdagshilsen fra Wallmans, og op til den store dag får du endda en særlig overraskelse, som kan være med til at gøre din dag ekstra særlig.

Bliv medlem af en fordelsklub med guldkant

Fornavn
Efternavn
Fødselsdag
E-mail

Betingelser for tilmelding

Wallmans_Ven_Tilmeld_2
Wallmans_Ven_Anmelderrost_2

Wallmans anmelderroste show ENTOURAGE

ENTOURAGE er vores nye show, der fører jer gennem et magisk univers fyldt med overdådig musik, forførende dans og imponerende artisteri og akrobatik.

Glæd jer til en hyldest til vores store, savnede stjerner som David Bowie, Prince og George Michael. I kan også se frem til H.C. Andersens eventyrlige verden fortolket gennem legendarisk dansk rock,  nervepirrende akrobatik langt oppe under Cirkussalens kuppel og ikke mindst en bragende Madonna-finale.

Læse mere om showet ENTOURAGE

Få et unikt indblik backstage

Her kommer I helt tæt på os og ikke mindst vores talentfulde artister. I kan se vores reklamefilm, sjove videoer fra rehearsals, interviews og meget mere.

Se med backstage

Wallmans_Ven_Backstage